D. 29.7.2017.  I dag blev det Laiki's tur til at rejse til sin nye familie, hun vil fremover hedde Qarma ( måske med K, det glemte jeg at spørge om) Vi ønsker familie held og lykke med hende i fremtiden, og ønsker dem alt det bedste.

D. 19.7.2017

På vægten hos dyrlæge.

Lexie og Laiki har rigtigt været i storbyen i dag. Først på et lille besøg hos dyrlægen, bare for at sige Hej. Derefter ned på Koldings gågade, og op forbi Koldinghus. Vi kom ikke ret hurtigt frem, eller langt omkring, for der var mange hænder at snakke med, og det nød pigerne, indimellem kiggede de forundret efter folk der bare gik forbi dem😄

På besøg ved Koldinghus

Et lille hvil på gågaden i Kolding.

D. 15.7.2017

Lotus hos Anja og Mikkel

Så blev det igen tid til et farvel, i dag var det Lotus's tur til at komme hjem til hendes nye familie. Vi ønsker hende og familien alt held og lykke i deres nye liv sammen. 

En smuk blomst til at mindes Lotus.

D.13.7.2017

Sammenhold og søskendekærlighed.

D.8.7-2017

I dag gik turen igen til havet, Qarma, Qarmlingerne og jeg var ude og se Jan Kitesurfe, vi havde lavet en indhegning til hundene så de ikke skulle være i snor hele tiden. Lexie var meget interesseret da Jan's drage blev sat op. Efter en times tid ved vandet blev de trætte og kom i bilburet, hvor de faldt i søvn med det samme. 

D. 7.7 -2017

Vi nød det dejlige eftermiddagsvejr med en tur til Rømø. Qarmlingerne fik gravet lidt i sandet, spekulere indimellem på om det mon er gravhunde vi har fået😂, bagefter fik de dyppet poterne i havet. Vel hjemme igen, hvor vi troede at nu var de trætte, fik de lige et skud energi igen.

D. 4.7 -2017

Aftens gåtur var på Middelfart Marina, her prøvede de bl.a at gå på træbroer, det var lidt spændende med alt det vand. Endnu en gang blev det taget super godt imod af Qarmlingerne, de er bare de sejeste små piger❤️

D.2.7 - 2017

Var et smut ved Vesterhavet i dag, med både store og små. Efter en hyggelig gåtur og lidt frokost ved stranden, blandet med lidt sand, gik turen hjemad igen med nogle trætte små piger❤️

Der er lidt snore at holde styr på.

D.1.7.2017

Lucie hos Pia og Josefine.

Så kom den første svære dag med hvalpene, Lucie er flyttet hjemmefra. Selvom det er hårdt for os, så ved vi at hun vil få et dejligt hundeliv hos Pia. Vi ønsker jer alt held og lykke fremad med hende. Tak for "Lucietræet", vi glæder os til at følge dets vækst 

Så er Qarmlingernes taske pakket til deres videre rejse ud i livet.

D. 29.6 -2017. Vi har i dag været på besøg i min børnehave. Det er hårdt for små hunde, så nu har de sovet en LANG middagslur:-) De var som altid super dygtige, og tog det helt stille og roligt, også selvom der stod en kødrand af store og små mennesker omkring dem, og de gik fra favn til favn af mine kolleger.

D. 27.6 - 2017

Vi er SÅ STOLTE af vores små Qarmlinger, her til aften gik køreturen til Kolding, uden mor, og de var ude på deres første gåtur. De gik super flot i snoren, og de gik alle fremad😊. Vi mødte en masse mennesker i alle aldrer som lige skulle nusse lidt, det hele blev taget i den stiveste pote. De er nogle små seje tøser❤️

D.26.6-2017 I dag gik turen til dyrlægen, til sundhedstjek, vaccination og chipning. De klarede det rigtig flot og fik meget ros. Bagefter lå de lige og slappede lidt af imens alt det praktiske blev ordnet. Nu har de alle også officielt fået navne. Hvid hedder nu Patou's Lotus, Sort hedder Patou's Lexie, Zobel hedder Patou's Lucie og Prop hedder Patou's Laiki. I dag blev det også besluttet hvilken hvalp der fremadrettet skal bo hvor, og det blev Lexie( sort) der kommer til at blive herhjemme.

D.24.6-2017

På besøg i Maxi Zoo

Qarmlingerne har været rigtige dygtige i dag, de har været på en lang køretur på 2 timer, med stop udervejs både hvor vi var væk fra bilen, og i et par dyrebutikker hvor de var med. Der var INGEN piveri under hele køre turen. De var SÅ dygtige, og fik snakket med mange mennesker ( hvem kan stå for sådan små tøser😉) Da vi kom hjem måtte vi vække dem da de skulle ud af bilen. Tænker de tager en god lur nu.😊

D. 21.6-2017

Efter en hyggelig køretur, som er begyndt at være næsten uden " sang", og et goddag til larmende skraldebil og tømning af skraldespande med højtlarmende låg, kan man jo godt blive lidt trætte❤️

D.18.6-2017

Honni elsker hvalpe, så meget at hun helt glemmer at hun er blevet en gammel hund. Men hun fortrækker dog kun at lege med en af gangen.

D.17.6-2017

"Hvid" mente ikke vi skulle sove længe i dag, og når ingen ville med hende i boldene, tog hun bare legetøjet og holdt en fest med. Hvorfor sove længe på en dejlig lørdag morgen.

D.15/6-2017  I dag har de prøvet at være på en lille køretur, det var ikke alle der mente det var nødvendigt mens andre lige tog en slapper imens. :-)

Alle er reserveret.

Alle vores hvalpe er reserveret. 

D. 5. Juni 2017

I dag har Qarmlingerne været ude på græsset for første gang.

D. 1. Juni 2017

I dag har Qarmlingerne været lidt ude i solskinnet.

D. 29.5 - 2017

Vores små dejlige blomsterpiger

1. Tæve

2. Tæve

3. Tæve

4. Tæve.

D.27.5 - 2017

Vi er nu begyndt at få andet end mors mælk, første gang i går aftes, og anden gang nu. Vi er allerede blevet bedre til at stå pænt og spise, bare ikke lige " Zobel", hun mente det var lige så nemt at ligge ned og spise. 

3 står, og en ligger ned, og spiser.

D.25.5.2017

Nu har vi masser af plads at lege på.

D.25.5.17 Vi har fået udvidet vores plads:-)

D.21.5.17

Gang i hvalpekassen, de øver sig flittigt i at gå.

D.19/5-2017. Qarmlingerne 2 uger. De er alle 4 ved at få øjne, og øver sig i at kommme op på benene. Qarma passer dem med største flid. Hun er en rigtig god mor.

D. 17/5-2017. Qarmlingerne vokser hurtigt💖De har nu alle 4, 3doblet deres fødselsvægt.

D. 12.5-2017

I aften bliver hvalpene en uge, allerede i morges havde de fordoblet deres fødselsvægt. Ingen tvivl om at de trives. Qarma er en drømmemor, der passer sine små unger perfekt. 

Morgengymnastik.

D. 8.5-2017. Man skal være i god form, for at være klar til at sove og spise.

D.8.5-2017. Middagssøvn, midt i maden.

L- kuldet

 Lt.J.CH, DKCH, NOCH, PLCLBW17 ANewKhela og Qanda Lhi's Qarma's hvalpe født d. 5.5-2017

1. Tæve. Sort med mest hvid

2.tæve. Sort med hvid

3. Tæve. Zobel

4. Tæve. Sort med mindst hvid.

Qarma har været på besøg hos Khela . Vi håber på hvalpe medio maj 2017.

Hvalpe hos os.

At få et kuld hvalpe er en stor oplevelse. For os er det vigtigt at have lysten og tiden til et kuld hvalpe, så vi sender sunde og stærke hvalpe ud til deres nye hjem. Vores kuld er " stueopdræt" hvilket vil sige, at hvalpene er hvor vi er, og bliver dermed udsat for hverdagens lyde, og det hjælper til med at gøre hvalpen til en dejlig familiehund. 

Vi avler kun på sunde og racetypiske hunde, og både moderen og faren er blevet DNA testet, HD røntgenundersøgt og øjenundersøgt. 

Hvalpene bliver stambogsført i DKK, og har sundhedsattest fra dyrelæge, fået ormekur og er blevet vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister, inden de rejser hjemmefra.